Ženské lůno a my v něm

Ženské lůno a my v něm

Anotace: Jako rajská krajina :-)

A rozvlněné boky nahých žen
jak přeslavný obraz na vernisáži
kdy ladně ruce kypří zem
a symbol plodu hluboko v ní sází..

Hladké kontury hýždí jejich
vyzývaj zemskou přitažlivost na souboj
a z plných ňader, v tvých očích dávno čtených
tam nebezpečno číhá a bdělý vosí roj

Tvé dostihové klisny a rozkošnická plachost v nich
latentní výzvy bijí na poplach
promlouvá libido, mozek ztich
svázán jsi, poddaným v oblinách

Útlý pás a níž, kde venušiny řádky
ukryjí poklad té učiněné vášně
prokreslí cestu tam a zase zpátky
lákají, zpívají cudně i prostopášně

A přesladký nektar z lůna toho
jímž necháš se naplnit
Ten nektar...jehož není mnoho
z nějž nikdy nejsi zcela syt

A rozvlněné boky nahých žen
jejich lůno a my v něm...
Autor šedá bílá myška, 26.08.2006
Přečteno 497x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zní to jako tiho před bouří a máš tam dobře složená slova

27.08.2006 11:59:00 | Pavel Kotrba

Líbí se mi zvolená slova...krása...:-)

26.08.2006 14:10:00 | ZZuzkAA

;) celkem fajn. líbí se mi to, moc.

26.08.2006 11:01:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí