..dospívání..

..dospívání..

Anotace: ..pro Nikitu..

..chatrná košilka z dospívání
tělo i ducha sotva chrání..
..chatrná košilka z dospívání - je děravá..

..chartné berličky z dospívání
kulhavé chůzi nezabrání..
..chartné berličky z dospívání - jsou únava..

..chatrná obloha z dospívání
pustí vás k zemi bez váhání..
..chatrná obloha z dospívání - je bezhlavá..

..chatrné poklady z dospívání
srdce až do stáří stárnout chrání..
..chatrné poklady z dospívání - JSOU výbava..
Autor šuměnka, 26.08.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné, pravdivé, je to radost, počíst si něco takového, dík Śuměnko

01.09.2006 16:23:00 | koloušek

Modro plyne v každé hlásce a snoubí se s pohlazením samohlásek.

26.08.2006 19:40:00 | Anny

Myslím, že ji pohladí...:-)

26.08.2006 14:05:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí