Jen usni tiše

Jen usni tiše

Anotace: ...když vzpomínky bolí a realita krutá je...

Jen usni tiše,
pláč, ten Tě ukonejší k spánku,
a vždycky, když máš na kahánku,
pošeptej kouzelnému vánku,
kdopak Ti dneska ublížil.
Ale jen mu a vskutku tiše.

Vánek má něžné ruce,
pohladí duši, pohladí srdce,
hřeje jak slunce na opuce.
Na bolest hedvábné má šátky,
obratem pošle ji pak zpátky,
nezraní toho, kdo Tebe poranil.

Tak už přec usni
a neboj se, co přijde zítra,
vždyť i ta nahá jitra
nám možná leccos přichystají...
Autor semiramis, 26.08.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sama pohladíš kdy je třeba :o)

27.08.2006 12:44:00 | Pavel Kotrba

Je fajn, že nechceš zraňovat toho, kdo zranil tebe :)) Hezké - Moc

27.08.2006 11:38:00 | Ahimsa

Tolik citu...

26.08.2006 16:07:00 | Mors

Já jsem se nad tou něhou rozplakala...nádhera...

26.08.2006 14:04:00 | ZZuzkAA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí