Krabice

Krabice

Anotace: od bot

Co všechno skrývá,
taková krabice
to byste se divili velice.

Je plná pohledů
s různými motivy
zátiší s ovocem
a taky květiny.
Slaďoučká přáníčka
i oznámení, tisíce měst
z několika zemí,
vyznání lásky a ujištění,
že jsem ta jediná,
od někoho, kdo už tu není.

Každý z nich svůj osud má,
každý na mne se vzpomínkou
promlouvá.
Je to, jakoby zastavil se čas
a já se zpátky vracela zas.

Byla jsem smutná
i veselá velice
při probírání obsahu
té velké krabice...od bot.
Autor takova, 20.01.2005
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí