Nesnáším...

Nesnáším...

Anotace: ...

„Nesnáším kočky,“ vypískla myš.
„Nesnáším psy,“ zaprskala kočka.
„Nesnáším vlky,“ zavrčel pes.
„Nesnáším medvědy,“ zavyl vlk.
„Nesnáším pumy,“ zabručel medvěd.
„Nesnáším lvy,“ ozvala se puma.
„Nesnáším slony,“ zahuhlal lev.
„Nesnáším lidi,“ zatroubil slon.

„A já nenávidím vás všechny,“ prohlásil člověk.
Autor Jan Zeman, 20.01.2005
Přečteno 550x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí