mazlik

mazlik

Anotace: pendolino

mazlil se rád a často
někdy jen tak či za sto
mazlil se s každým celé noci
pro nový zážitek,pro ten pocit
mazlil se mlád i coby stařec
za trochu jídla pestrý střapec
mazlil se za pochodu davů
za zvuku padajících splavů
mazlil se za tajících jar
uprostřed vonných sladkých par
za svitu měsíce a hvězd
pak náhle dojel na přejezd
zastavil zavadil zamyslel se
ve víru nárazu dlouho mlel se

jen tichá vzpomínka
vyhasla kamínka
Autor poeta, 29.08.2006
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí