a

a

Anotace: a

Miluji tě

Neumím to říci slovy,

Vím to bezpochyby.

Je to silnější než já,

Je to ,když jsou spolu dva.

Začíná to večeří při svíčkách,

Pak když tě líbu na víčkách.

Slyším i jak padají kapky rosy,

Těším se ,až ti pocuchám vlasy.

Neumím bez tebe žít

Snad už víš co tím chci říct
Autor nathyrra, 30.08.2006
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí