batolátka

batolátka

Anotace: :-))))

Malý nos a velké oči
plné malých jiskřiček,
kolem nich se všechno točí
objevují s mámou svět.

První krůčky,první slova
do krátkých vět skládají,
když jejich smích rozezní se
tak dospělí roztají.

Když se hodně rozdovádí
mají v těle ďáblíky,
sotva ale sladce usnou
promění se v andílky.

Copak asi batolátko
pod víčky si ukrývá,
když tak sladce ze spánku
se krásně na svět usmívá.
Autor adinka, 30.08.2006
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ne milé ale roztomilé.

01.10.2006 18:08:00 | černočerný

Milé, hezké!

06.09.2006 22:28:00 | Levandule

krasavicové

30.08.2006 23:09:00 | sejko_no_pi

Soto dávám především za krásné téma i slidní zpracování...

30.08.2006 17:51:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí