c

c

Anotace: c

Pohádka
Růženka se probudí ze stoletého spaní,
Chrabrý princ ji zachrání.
Popelka už má prince i střevíc.
Cosi přát víc?
Mařenka a Jeníček
Okusují perníček.
Velký zlý obr
Se chová k dobru.
Karkulka má červený šáteček,
Myslíš,že existuje kouzelný dědeček?
Nevím ,nevím pohádkoví svět
Bych brala hned.
Autor nathyrra, 31.08.2006
Přečteno 231x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí