d

d

Anotace: d

Rozdíly
Známí lidé
Pozdraví tě
Kamarád
obejme tě
Přítel
Podrží tě
Mám tě rád
Je víc než kamarád
Miluji tě
Nezklamu tě
Jsou to slova,
Která jsou třeba
Každé má svůj význam
Myslím,že ten rozdíl poznám.
Těmito slovy se neplýtvá
Neříkejte,že vás se to netýká.
Srdce si pamatuje
I ten trn,který bodne
Autor nathyrra, 31.08.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná forma...líbí se mi..

31.08.2006 10:09:00 | aveefa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí