opět se usmívám

opět se usmívám

Anotace: ...splíny jsou pryč a jak málo stačí k radosti :-)

Kdo na mé tváři,
vykouzlil ten malý zázrak
Že z ní úsměv opět září?

Dobrý pocit střídá splín,
kdopak je tím kouzelníkem,
koho díkem obdařím?

Nejspíš to je to sluníčko,
pohladilo, potěšilo,
ač vykouklo jen maličko.
Autor Popelka, 21.01.2005
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí