Sliz

Sliz

Anotace: Tato básnička nehřeje a nepotěší. Je jen pravdivá.

V "jednom" městě, v "jisté" státní instituci...

Pěstěný vzhled a zlaté brýle,
vysoké ambice a cíle.
Těžkopádnost? Nevadí!!!
Vždyť nahradí ji usilovná píle.

Vědom si své velikosti,
může se všem posmívat.
Všude možně má konexe,
je rektální akrobat.

Na pravdu zvysoka kašle.
Klidně si běž stěžovat.
Ukáže ti, že jsi nula,
zato on je - b y r o k r a t.
Autor Mourek, 22.01.2005
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neskutečný obrat:
rektální akrobat.

03.06.2007 02:53:00 | Liv

:-)

18.03.2006 22:02:00 | no

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí