Opilá životem

Opilá životem

Anotace: Taky vám jde někdy ze života hlava kolem?

Život mi pomalu stoupá do hlavy,
smutek a deprese střídá oslavy.

Opilá radostí, opilá svým pláčem,
v kukle svých obav jak znehybněná fáčem.

Na kaši ze snů zvláštních,
pod parou svých vášní…

To jsem já, piják života…
Však ještě neházím flintu do žita!
Autor Zedka, 04.09.2006
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...každý den ...
...:) ...

04.09.2006 12:54:00 | WhiteSkull

...vitám Tě ...

04.09.2006 12:54:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí