Černý stín

Černý stín

Anotace: 4.9.06

Jsem jako tělo bez duše
Připadám si zbytečná a sama…
Srdce moje je zlaté
nosím ho na dlani.
Už mi ho neberte o to vás prosím
celé je rozbité,v dlani se drolí,
to co z něj zbylo je pokryto solí…

Už se nechci probouzet
do chladného rána.
Vydávám se k nádraží
z nebe se sype
černý stín
Tělem jsem ještě přítomna…
Duchem dávno jsem říší mrtvých
Poslední pohled do duše.
Do duše,která trpí..

A tvař sedřenu mám nenávistí.
Jsem o kousek blíž smrti
jen letmo vzhlédnu ke hvězdám.
Než světla v dálce zhasnou
a skřípající kola vlaku.
Mi hrají píseň krásnou
teď už není úniku
nebe pláče spolu se mnou.
Měla jsem život před sebou
A příčinou smrti jste VY…
Autor 89Rosa, 05.09.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu moc krásné.Svět je drsný, ale snad je ještě pro co žít.

06.09.2006 16:14:00 | Karmina

Snad to hned nebude tak zlý, srdce se zacelí a zase bude líppp

05.09.2006 18:22:00 | grázlík

Vážně krásné! Lavvazza

05.09.2006 18:11:00 | Lavvazza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí