Změny stavu

Změny stavu

Anotace: ...

závistí blednu
modrám zimou
na slunci hnědnu
červeň jde se vzteklinou

balím se v neštěstí
v lásce se obnažuji
lekám se marností
citům se podrobuji

únavou vždy žvaním
blahem nedutám
hrubosti se straním
ze hry radost mám

života barevnost
světel střídání
bliká mi pro radost
pro hloupé remcání

po každém zážitku
ruce hned natahuji
přijímám nabídku
propadů nelituji
Autor Heda, 23.01.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí