Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: ...jen jeden pohled nestačí....

Tají, mlčí, skrývá,
září, miluje a líbá…
Dva světy poznává brzy,
smích a prolité slzy…

Na tenkém ledě tančí,
křižovatkou Osudu kráčí,
na kterou stranu vydat se má,
kterou cestou? Sama sebe se ptá…

Prokletá, zakletá, zbloudilá,
ve lži utopená,
láskou soužená,
nikým nepochopená,

taková jsem já…
Autor Aniba, 23.01.2005
Přečteno 536x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí