Zdolání K2

Zdolání K2

Anotace: ...no to byl výkon...

Nebudu za srágorku ,
Mám já skvělé předsevzetí,
že zvládnu svoji K2ku

Kopec prádla veliký,
už mě tady dlouho čeká.
Jo, zaměstná mé svalíky.

Chybí už jen podpora!!!
Bude někdo žehlit se mnou?
Aspoň do základního tábora?

Uááá nikdo takový tu není.
Lavinové nebezpečí,
hrozí prádlem zavalení!

Ruce bolí, už i blednu,
makám, jedu jak to jde,
konec stále v nedohlednu...

Zaplatím já krutou daň.
Jo hory si své vyžádaly,
já padám mrtvá jako laň.
Autor Popelka, 23.01.2005
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí