A co lidé..?

A co lidé..?

Anotace: Jen takové zamyšlení...

Slunce nás hladí po tváři..snaží se Něco nám ukázat..
A lidé? Hledají stín..
Kapky deště v podobě zvonečků padají shůry,
cinkají lidem o hlavy a volají – tak už se probuďte!
A lidé? Vezmou si deštníky..
Vítr nám šeptá do uší svá tajemství,
snaží se znovu, zas a zas..
A lidé? Zachumlají se do kabátců..
Mlha nám říká – na co jsou oči, dívejte se srdcem..
A lidé? Zakopávají o sebe…doslova.
Ale až Slunce přestane svítit, kapky padat, vítr vát, mlha nás objímat..
...Co lidé?
Autor MissLucy, 08.09.2006
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Skvělé, Lucy ! Ta se fakt povedla! Díky.

11.06.2007 07:17:00 | Hesiona-Essylt

wow, tak to je....to je!nemám pro to správný slovo...možná pravdivý, možná nakopávající, možná krásný!..ne, krásný určitě!

08.09.2006 22:34:00 | Trdlo

Nechci nijak filozofovat, jen napíšu, že se mi to strašně líbilo.

08.09.2006 20:31:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí