Verše z Konce

Verše z Konce

Anotace: Konec

Po Slunci už ani zmínka,
Mraky smutku halí Zemi,
Vzduch nasáklý jedy všemi,
Zem je jen na odpad skříňka.

Za pár let
Už nebude tenhle Svět,
Jen vesmírní lidé si už o něm budou vyprávět,
Jaký kdysi byl, než si na něj člověk sed.
Autor Wooh, 23.01.2005
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí