Vidím,snad jen kapku naděje...

Vidím,snad jen kapku naděje...

Anotace: ........

Vídím padat kapku naděje,
vidím zášt co dopadnout jí nepřeje!
Vidím dívku na vrcholu sil,
vidím hocha co pro ni snil.
vidím obraz slzami zastřený,
vidím lásku co už tu není,
vidím kapku pohlcenou do záště,
skryla se navždy do třasklavého pláště!
Autor Lukika, 24.01.2005
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí