Byť sklamaným prorokom.

Byť sklamaným prorokom.

Anotace: ........

Vraj príde potopa,
viem,budú to slzy.
Potečú ako z potoka,
viem,že ťa to mrzí.
Ved´ si mi v tom bránila,
aby som opať miloval.
Lenže si ma ranila,
ked´ som o teba bojoval.
A vraj príde plameň,
viem,bude veľmi silný.
Až sa smutným stanem,
prorokom neomylným.
čo uvidí vo hviezdach nádeje,
pre iných vánok a pre seba bič.
A až vetrík zaveje,
preňho lásku a iným nič,
vtedy len spoznám krásku,
snami uspávanú,
a ozajstnú lásku,
iba nitkami pospájanú.
Autor solar1, 15.09.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí