Život je kráva veliká

Život je kráva veliká

Anotace: Je to opravdu jen o rodinných problémech, které se můžou vyskytnout.

ŽIVOT JE KRÁVA VELIKÁ

Dostala se ke mně špatná zpráva,
že tvá holka kňučí, jako když se fena hárá,
táta bručí, že se moje ségra vdává
a její tchýně se naší mámy zdráhá,
protože ona našeho tátu má hrozně ráda.

Jednou oběma nesnášenlivejm potvorám ukázal jim záda
a odešel do hospody chlastat se svýma kamarádama,
protože se z mámy stává tlustá kráva,
co pořád nadávkami nevoli svou na nás dává.
Že se nakonec oba usmíří, to se taky stává.

Že jsem vtom, je pro mě horší zpráva
a ségry tchýně se do chomoutu dává zjara,
protože ji odmít náš vlastní táta.
A máma i táta jsou rády, že jsem vůbec zdráva,
budou oba rádi, že jsem už taky máma.

Taková pitomá role byla mi Bohem dána...
Autor jehlaspichlas, 18.09.2006
Přečteno 455x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nehodnotim, páč nevim, jestli byly ty blbý rýmy náká recese nebo ne

18.09.2006 11:02:00 | Merde

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí