Přístav v prostěradlech..

Přístav v prostěradlech..

Anotace: ..jen tak

Na okrajích váháš
v mlze
v mlhách
Kde malíř nedokreslil
Krokem domyslíš
Kapkou karmínových
Stop a bělmo přístavů
Ta lehkost v obrysech
Ta tíží vrásky
Převržených pramic
A sklenky po vínech
Je utkám v polobdění
A už nikdy
Štětcem slibu
Stejný odstín
rdění
Nenamíchám
V mléku netknutá
Jen pláče zvon
Autor Art Brasi, 27.01.2005
Přečteno 347x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí