HRA

HRA

Anotace: tak toto jsem stvořila při hodině občanského základu:o)

Život je jako ruleta,
roztočíš ji a ona všechno rozmetá.
Červená-černá-lichá-sudá,
kterou vybere ten osud zrůda.

Vsadíš-li dost na správnou věc,
závistivci padnou v křeč.
Však nepovede-li se tvá sázka,
uslyšíš jak tvá lebka praská.

Největší riziko nula jest,
zatíná se ti strachem pěst.
Ach ten osud předurčený,
proč nedovolí si malé změny.

Použít přeci malou lest,
nezaslouží si tak krutý trest.
Kolo se točí - nervy drásá,
zavřeš oči,kéž ať příde ta vytoužená spása.

Adrenali stoupá, kulička své místo mění,
srdce tluče, před očima zatemnění.
Však musíš človíčku svůj osud všanc dát,
za to to stojí, přeci nebudeš se bát!!!

Výhra ta chutná jak nejsladší med.
A prohra?
Neboj-tvůj život sice skončí, ale určitě né hned.
Autor Roxan, 19.09.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hustý...

23.09.2006 17:09:00 | cZechmade

jj občanka, to znám...

19.09.2006 22:50:00 | Magna

Líbí. Taky jsem zvědavá, která mi padne. :-)

19.09.2006 22:46:00 | Zedka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí