Antiperspirant

Antiperspirant

Anotace: :-)Fascinuje mě,jak novináři kritizují hvězdy za to,že je zradil antiperspirant a ukazují jejich fotky, kde mají mokré kolečko. Podle mě voda je voda a ta si cestu napovrch vždycky najde,takže mokrým flekům se asi nezabrání :-))

Zradil mě antiperspirant,
proboha, děsím se!
Kolečko potu do trička vpíjí se.

Jak jen mohla sladká aloe...
Teď budu smrdět jak holka od hnoje.
Zradil mě deodorant,
který svěžest měl mi dát,
ale teď...
Lidi v autobuse se mi budou vysmívat.

Cítím,jak mokrost stoupá na povrch.
Tyhle deodoranty---Co je to za podvrh?!
Teď si o mě všichni budou myslet,
že jsem béčko.
Ale naštěstí mám dneska to černý tričko...
Autor milenium, 22.09.2006
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrý, myslím, že by to ale mohlo být ještě o kousek lepší.

23.09.2006 08:35:00 | smudlinek

:-)

22.09.2006 14:25:00 | Zedka

I když jsem tam s Tebou nebyl,
myslím, že ten spray byl debil...

22.09.2006 14:21:00 | G.P.

Fajnofka

22.09.2006 13:48:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí