DiscoWorld

DiscoWorld

Anotace: Spíše dokumentační záznam poloviny listopadu roku 2004... Poprvé na diskotéce, poprvé opilý natolik že neschopen jít rovně, přesto schopen vytvořit toto...

V stínu odlescích,
v změti těl se vlnících.
V dunění basů,
vprostřed sboru hlasů.

Součástí jsem lidí masy,
s mým mísí se jejich hlasy.
Opojen panem Becherem,
svíjím se jak jindy neschopen.

Zábrany všechny v dáli mizí,
jsem své nízké já,
člověk ryzí.

Zmítán basů otřesy,
na chvíli nemyslím na stresy.
Svět se smrsknul v záři světel,
Stín bičujících jak roj metel.

Co pravdou zdá se,
jen je hrou.
Nad tím jasná UV záře,
pod dřevěnou oblohou.

Pod tím nebem fialovým,
v emocemi nabitém sále,
pomalu jistě střízlivím,
pocit osamění trvá stále.
Autor Comodor Falkon, 30.01.2005
Přečteno 331x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí