Elegie Sionu

Elegie Sionu

Anotace: Původně součást poloveršované diskuse na Zvědavci, česko-kanadském politicky nekorektním webzinu...

Židé - "národ vyvolený",
mnoho času porobený.
Kdysi dávno od wehrmachtu,
vše se řádně učili,
někteří teď mají zemi v spáru,
koncentráky zřídili.
Kdo nesouhlasil byl zatracen,
z ďábla stal se saracén.
Však boj vysilující zdá se být,
čím dál méně jich tam chce žít.
Co jiného zbývá tedy,
než vyříznout mírumilovné vředy.
Že nejen na oběti padne stín?
Co Sionisté mají co dělat s tím?
Kdyby ti proklatí židé zticha byli,
či dokonce dobrovolně v Izraeli žili.
Takhle kdos do škol špínu jim dává,
do myslí ostatních tichoučce šmátrá...
Brzy už jim bude zřejmé zajisté,
že mimo Izrael žití nejisté.
Jen tam pro ně bude krásná zem,
kde nežid otrokem,
žena psem...
Autor Comodor Falkon, 30.01.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí