Novoroční přání 2004/05

Novoroční přání 2004/05

Anotace: ...není co dodat... ^_^

Světlo se tříští ve vločce sněhu,
projevujíc mu tak svoji něhu.
Svět do odlesků světla zbarvený,
hněv a svár odpočívají znaveni.

Modrá a červená z kapkou zelené,
barvy tohoto času milené.
Už brzy přijde ten sváteční den,
pro který lesk jejich určen jen.

Snad ve víru sněhu zvonec se kmitne,
než na tváři Tvé radost svitne.
Pod stromkem blyštivě světlo poletuje,
nechť štěstí Tvou duši rozechvěje.

O něco později nechť svoji míru znáš,
ať na ty dny s láskou vzpomínáš.
Ač na ose času to malý krok,
Veselé Vánoce a šťastný N/nový rok!
Autor Comodor Falkon, 30.01.2005
Přečteno 2121x
Tipy 2
Poslední tipující: BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí