Člověk

Člověk

Anotace: to zní hrdě

Rýsuje se otázka,
zda není to nadsázka.
Slupka je nádherná,
mozek k přemýšlení má.

Co pod slupkou se děje
se ptám,
chemická továrna pracuje tam.
Plíce,játra,ledviny
pracují jak zběsilí
mozek všechno řídí,
srdíčko popohání
jak se nadřou nemáme zdání.

Když se zadře ten odpadkový koš
tělo si řekne dost,
odmítá poslušnost.

Lidi,jsme nádoby na viry
oni tu budou stále
a my……. máme na mále.
Autor takova, 31.01.2005
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí