Ach ti vědci

Ach ti vědci

Anotace: nebojte to přejde,to určitě ty prášky:-))))))

Nebudu se vzdělávat,
nebudu nic číst-
chci zůstat nepopsanej blbej list.

Láska je prý chemie
vyprchá…..už nežije,
člověk popelnice
nechci o tom vědět více.

Milování pud sebezáchovy,
myslet na to,už mě nebaví.
Spermií je čím dál míň
co uděláte mužští s tím?

Svět se řítí v záhubu,
snad už tady nebudu.
Ve vesmíru červí díra,
pomalu tu všechno zžírá.

No tak lidi řekněte,
to je krásy vůkol nás,
láhev dopita…vzal to ďas.

Tak málo jen,já chtěla jsem
o všem se trošku poučit
a s láskou nikdy neskončit
milovat lidi na celé zemi
bílé či žluté,to jedno je mi.
Milovat děti,tu naší budoucnost
milovat přírodu,milovat nebe
a v neposlední řadě….milovat Tebe!
Autor takova, 31.01.2005
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí