Vládkyně

Vládkyně

Anotace: CO na to říct!

Ženy, slečny, dívky,
Vám mělo by patřit všech mužů díky,
Vy jste ta krásnější lidská polovina
a bez Vás by ta mužská nepřežila,
jen Vám příroda dala tu tak krásnou možnost,
přivést na svět novou bytost,
muži jsou prý odjakživa vůdci světa,
ale jen ženy mají právo veta,
muži jsou prý Ti kdo víc vydrží,
ale kdo je ten kdo toho muže vždy podrží,
muži jsou prý Ti, kdo starají se o rodinu,
ale kdo je ten kdo volá muže na svačinu,
a tak ať si myslí muži co chtějí,
vždycky jsou to ženy, Ti kdo velí!
Autor Bogieman, 18.07.2004
Přečteno 668x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí