Se mnou lidé mluví...

Se mnou lidé mluví...

Anotace: O jedné kamarádce, co je dnes modelkou...

Zabila mě pravá identita.

Až dokonale snadno

jsem se naučila lítat.

Bohužel níž než na dno.

Jsme zlý lidi.

Nepolíbím.

Změním se od základů.

Za tu tvou zradu.

Nevytvářím krásu.

Pramínek vlasů

spálím

za to, že jste lhali.

Měla jsem sny.

Nesplnily se,

ale aspoň jsem nějaké měla.

Tvé rty

už nezalíbí se

ani nahá těla.

Jsem okouzlující.

Ráno se svící

vypadám komicky.

Sem nezapadám.

Moc nadlidcky

se už nesnažím tvářit.

Dost se mi to daří.

Lesknou se mi oči.

Jí taky, ale ona světem neotočí.

Mám ledové rty.

Nezradím tvé sny.

Ona má ledovou duši.

Její podraz nevytušíš.

O ní se mluví.

špatně, ale přece.

Se mnou lidé mluví...
Autor Noctis Mania, 03.10.2006
Přečteno 417x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí