Jací jsou lidé

Jací jsou lidé

Anotace: někdy je to opravdu pravda :(

Lidé jsou někdy divný tvorové,
myslí jen na sebe,ničí přírodu a lesy borové.
Proč jsou tak zlí?
Dělají se chytřejší než jsou,myslí,že snad všecko ví.
Mezi námi jsou i vyjímky,
škoda,je jich málo. Někdo je ani nepoznal,
nejsou o nich žádné zmínky.
Kdo může říct,že ho nikdy nikdo nepodvedl?
Vždyť i zvířátka trpí kvůli nám,
chudák zatoulaný psík.
Aspoň můžu říct,
že dobře má se známý maxipes Fík.
Autor Gagulii, 01.02.2005
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí