Slza stěstí

Slza stěstí

Anotace: večer jsem nemohla usnout a tak mě tohle napadlo :)

Na přivítanou pusinku mi dáš,
obejmeš mě se slovy,
jak rád jsi, že mě máš.
Já ráda jsem, že mám tebe,
to mi věř,
snad nelžeš mi,
já nechci slyšet žádnou lež.

Na louce sedíme a u toho sluníčko nám svítí,
ty utrhneš jen pro mě krásně voňavé kvítí.
Pusinky slaďoučké od tebe mám,
když dva na lásku jsou, mají vyhráno.
Smutno ti pak je až budeš sám.

Večer v posteli vše si přemítám
a po tváří stéká mi slza štěstí...
Autor Gagulii, 02.02.2005
Přečteno 1136x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí