Smrt upíří princezny...

Smrt upíří princezny...

Anotace: když chcete někoho změnit, nechte ho se zamilovat...

Ach, jak je to lehké, mávnutím ruky roztříštit ty sny.
Sny pošetilé a hloupé, sny upíří princezny.

Cožpak už zapomněla kým opravdu byla?
Že jediný polibek zničil vše krásné,
že svědomí bylo neznámým pojmem.
A láska jenom klamný špás?

Koho potkala?
Komu dala srdce, že celou její podstatu změnil k nepoznání?
Kdo byl tím osudným, či snad osudem?
Nešťastná princezno, kdo probudil tvé city…
Autor vampire´s princes, 06.10.2006
Přečteno 380x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné. :)

13.01.2008 18:17:00 | Charibeja

Moc pěkné a přemýšlivé;-)

20.03.2007 19:35:00 | Dixie Bechert

...anotace vystihuje celou báseň ...
...paráda ...
...míň patosu ,,polibek zhubil" ...
...:) ...

07.10.2006 05:07:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí