Led

Led

Anotace: led a city...do mysli vryty!!! až příliš bolestivě

Led...
tenký a proto tak křehký...
studí a ze spánku budí,
ne, život není jen tak, cítím...tam...
někde v srdci,
láska, trápení, žal
cítím...
a přeci se cítím tak prázdná
...tak nesnesitelně prázdná,
možná věta rázná,
ne...nejde mi to,
vidím ho, jak se smál,
byl tu a já s ním,
NE,....nechci se trápit,
a moc dobře to vím...

jenže zase ten led
tak křehké ho probořit,
ale přeci tak krásné pozlátko

lásky, krásy, něha
a zase tak naivní pozlátko,
když se skryju,
když nebudu vidět,
smát se....stydět
Budu tu!...ne nedává to smysl...

ale o tom city jsou
a ten led...
přece tak křehký a přeci tak krásný!!!
světe žasni!
city...
tak hluboko a bolestivě do mysli vryty...
Autor Lizzzie, 07.10.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dík Anulko...moc jsiměpotěšila a doufám, že sem budeš chdit častěji...°:)

10.10.2006 08:33:00 | Lizzzie

Četla jsi moje básničky, tak jsem se i já podívala k tobě a moc se mi to líbí...

08.10.2006 23:09:00 | marllichy

moc povedený ...

07.10.2006 20:52:00 | falbala

pěkny;)

07.10.2006 19:38:00 | GeD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí