V pavoučí síti

V pavoučí síti

Anotace: ...někdy si tak člověk připadá, že je chycen...polapen...a neví jak dál....

Slyšíš?
To slza stéká po dívčím líčku,
lapena v síti zpívá si písničku...
Vidíš?
Jak nemajíc sil cestu si hledá,
však Osudový pavouk jí volnost nedá!

Cítíš?
Hřejivé teplo rozprostřelo svůj plášť
na kapku vody, na pavoučí zášť...
Poslouchej….
Z kapky vyšel tichý sten,
už vodou není, to pára zbyla jen.

Dívej…
Malý obláček našel cestu svou,
stoupá výš černou oblohou…
Procitni…
Ať jako ta slza malá,
v oblak páry proměněná
nepromarníš nový den
a stoupat výš můžeš s úsměvem…
Autor Aniba, 02.02.2005
Přečteno 1273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí