Nekrolog

Nekrolog

Anotace: NO COMMENT!

NEKROLOG

Když člověk konečně umře,
zanikne Nebe, Peklo, Věda a taky Bůh.
Lidské tělo pomalu rozkládá se
a všude kolem smradlavej je puch.

Z prachu náhle vzejdeš
a v prach se také obrátíš.
V lůně matky jsi jen embryo, nevědomé nic.
Po smrti na atomy se rozložíš a nic víc.
Autor jehlaspichlas, 08.10.2006
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí