Básnička, co nedává smysl

Básnička, co nedává smysl

Anotace: ...Přece jenom nějakej dává:)

Nemyslím, že je to špatný...

Ale dobrý to taky nebude...

vyjdu ven za tmy

a pak carpe noctem, osude...

zavřu oči.

Svou hranici nepřekročím.

snad.

nejsem necitlivá.

jen už tě prostě nemiluju

To, že jsem živá...

o tom pochybuju.

Ale dýchám.

Nikam dnes nepospíchám.

Vychází slunce.

umírám.... Tiše.

spím?
Autor Noctis Mania, 16.10.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí