Tak už jsou tady …

Tak už jsou tady …

Anotace: ... tak je přivítáme .. Ne..??

Otylé zátylky,
halasná tvrdá řeč,
pach maštale a potu.
Hnědá převládá.

Odlivky šnapsu
akční video
s neárijským,
ale dobře vybaveným
komparsem

Odbarvená blondýna
ve vlnobití ňader
leští šálou zlato
brokátových tang
... u tyče,
levá, .... pravá ...

Chlupaté nosní dírky
se chvějí ...

Přehlídka klisen
výběrové stáje

Když do pekla,
tak na pořádném koni.. !
Ja wohl... Helmut ..

Mechanické pohyby
inseminátora
s ochranou .....
... ... du bist wunderbar ..

Tak už jsou tady ...

Zpožděná invazní jednotka přišla dobýt
s konečnou platností
to co jim „vom alters her“
... po právu patří ...

“ Zahlen sie bitte meine Herren..!!..“
Autor HarryHH, 18.10.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Das Gedicht ist meiner Meinung nach zu "hart". Diese Sprache finde ich gut, aber bitte nicht singen :)) Die Geschichte - ja, das alles war, und die Zukunft - das hängt von uns ab ... So ist das Leben, mein Schatz :))
SDU - neue Literpartei :)) ohne Robotsprache und ohne Spass

20.10.2006 09:13:00 | Alci

ten Tvůj věk ...

18.10.2006 19:53:00 | Marcella

Já je tady nechci,nelíbí se mi to,Nebudu je vítat.Nechám prostor jiným.Čau.

18.10.2006 18:55:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí