korálky

korálky

Anotace: dlohé bylo mé uvažování,kam tuhle básen zařadit...no,doufám,že jsem se rozhodla správně...a jestli ne,tak co...svět se nezboří!!!

Dal jsi mi korálky,dals mi je na ruku
a naše přátelství,cítit je ve vzduchu
v době,kdy padá list,žlutý a zelený,
jsem skoro na odpis,jsi z toho zničený...

Dal jsi mi korálky,dals mi je do vlasů
a já se usmála,měls pocit úžasu!
Vždyt svět je jen náš,vždyt svět je jen s námi,
nechci být panáčky,ani figurkami...
A na šachovnici jen tak stát,
být závislá na mysli hráče,
já chci si žít,milovat a smát
a kdo ne,at na výdělku spláče!

Dal jsi mi korálky,dals mi je do kapsy
a až tu nebudem
už nic nás nespasí...
Vždyt krásné je vše,nad čím se zastavíš
a spěch je jen vztek z nedostatku zábavy.
A nebe je od květin,
to málokdo vidí,
přec není tu Osvětim,
jen párek zlých lidí...

Dal jsi mi korálky,dals mi je na ruku,
žijem si nejlépe,žití je v rozpuku,
a když to tvá mysl povolí,
pak budeš štasten,at budeš kdekoliv!
Autor haki, 18.10.2006
Přečteno 559x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebudu komentovat formu, je to hluboký, říkám to pořád, ale opravdu je...

30.12.2006 19:03:00 | Dilla

Jako yt basnicky co pises sou nejhezci co jsem kdy cetla,fakt uplne bomba

22.10.2006 11:05:00 | Motýl v říši divů

moc, moc pěkné...není co dodat... ach jo

21.10.2006 11:54:00 | Krpy...

opet pekne zpracovane...akorat trochu chaoticke......ale asi vim co jsi touhle basni chtela rict...pozor na rytmus Petri...a na sotka co ti tam udelal malinkou chybicku...jinak moc pekne

20.10.2006 21:45:00 | Jedlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí