Koloběh života

Koloběh života

Anotace: tohle je jen taková myšlenká do prázdna...ale všichni to známe...

Křik...Pláč...Napětí
vzešlo dítě století...

Mléko...Teplo...Známá paní
neví co,neví,jen chce za ní...

Kresbičky...Písničky...Pohádky
naivně věří,i bez hádky...

Puberta...Útěky...Záchvaty
chce jezdit na vandry,na chaty...

Mír...Láska...Porozumění
a víru v to,že svět změní...

Přátele...Zábava...Zážitky
Neslušné plány a nabídky...

Básničky...Diskuse...Úvahy
píše rychle,i bez rozvahy...

Noci...Hudba...Mládí
přerychle vpřed pádí...

Studium...Prospěch...Vysoká
dva volné měsíce do roka...

Mráz...Závěje...Vychřice
vytáhnem čepky a sněžnice...

Vánoce...Návštěvy...Cukroví
rodiče,výčitky,proslovy...

Miláček...Kytičky...Snění
nad to nebylo a není...

Dětičky...Práci...Rodinu
To radši střídat si peřinu...

Manžela...Činžák...Fábii
stereotyp je mou fobií...

Komerce...Provize...Rozvody
ve světě panují neshody...

Psiska...Skály....Příroda
tohle chci do konce života...

Křeče...Skleroza...Bolesti
tohle nic dobrého nevěstí...

Klid...Pokoj...Zkušenost
Zažilas toho víc než dost

Tak odejde,v srdci důstojnost
Přátele jsou s ní na věčnost...
Autor haki, 22.10.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, souhlasím s Jedlím, vždy originální a nápadité... to bych chtělt taky umět Ach jo...

22.10.2006 22:55:00 | Krpy...

Pekne....moc pekne....stereotyp cloveka je spatny a spatnost tohohle sveta je nekonecne zabavne tema...dobry namet a opet netradicni zpracovani jak jiz je u tebe snad zvykem...

22.10.2006 20:35:00 | Jedlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí