Puchometr

Puchometr

Anotace: Celý život mi něco nevonělo...

Celý život mi něco nevonělo,
pak jsem zjistil,že smrdím sám.
Nohy,prdel,z držky taky,
že bych si moh zřídit krám.

Prodával bych vlastní prdy,
půjčoval bych z hovna smrad.
Vymyslel bych puchometr,
abych se snad neokrad.

Budu mít pobočky po celém světě.
Za rok bych do cejchu zasvětil zetě.
Hovínko k hovnu a korunka ke stovce,
za rok mi bude stát dům s jachtou v zátoce.
Autor Erich Klapke, 22.10.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

tohle je nechutný.ale co, literátně hezky napsaný. dobrý rým

25.10.2006 08:11:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí