Dva údery srdce

Dva údery srdce

Anotace: ty okamžiky prodlužují možná i život

Sbírka: My favorite

Jen já ti dokážu
prodloužit tu chvíli
mezi dvěma údery srdce

A láska je bouře
v jejímž stínu
se nelze dlouho skrývat

Tak ať zmoknu!
Blesky vyzývám
a hromy neškodí

Tak to chodí
když jsem tě viděl
stát na rohu u kašny

Úžasný.Pamatuješ?
zavřela si oči a divila se
že nemůžeš se dívat

A zpívat?vždycky bylo
co si zpívat a z
gramofonu to zní nejlíp

Schoulíš hlavu mě do náruče
a uklidněna melodii broukáš

ten pocit mít
JISTĚ jeden druhého
prodlužuje tu chvíli
mezi dvěma údery srdce
..nejen tobě...ale i mě.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 26.10.2006
Přečteno 554x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

predlžuje tu chvíľu..a robí ju az bolestne krasnou,az sa bojis,ze dalsi uder srdca by mohol to kuzlo znicit...a ty budes stat a rukami objimat iba vzduch..tak nejak to mam ja:-)

14.03.2007 00:12:00 | gallatea

Jak tak pročítám, je to samé písničkaření, jjj, broukání si melodií. ...

27.11.2006 17:23:00 | NikitaNikaT.

Krásný!

01.11.2006 18:19:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí