Hořící na rtech

Hořící na rtech

Anotace: Potřebovala jsem to vypsat.. O čem je? Jen spousta obrazů, co se mi vpily do sebe a vytvořily slova téhle básně..

Hořící na rtech

Bolest
Rozmačkaná
Do pohárů ohně
Topaz na citronech
Naděje odplavoval naději
Na ledovém kru touhy

Pálila v očích mořským jedem
Prudkou solí z lastur a perel
Vystlané hebkým nebem
Slzavé prázdnoty
Prostoupené
Sněhovou

Tmou
Ozařující světla
Opony ztěžklé fialkami
Zoufale rozdrásané hladiny
Duše v cizokrajích popelavé
Bolesti sítě sevřeně bílými rty
Doteky a sny ztracených smáčená
Autor Anima de Vries, 26.10.2006
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, brooklyn
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný. To by mě zajímalo, jak tak zajímavý spojení slov může někdo umět.

27.10.2006 11:08:00 | melebele

Krásně voní.. exotika

26.10.2006 20:03:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí