Óda dešťům

Óda dešťům

Anotace: Na každém počasí je něco pěkného

Prší, prší, jen se leje,
kam se to zašijeme?
Na krejčího si zahrajeme
s mojí jehlou něco ušijeme
mojí pevnou nit nešanujeme,
divoce si to střihneme.

Takové počasí na dovolenou?
Ano, ideální se mi zdá,
nevím co ona proti tomu má,
jen ji nesmíš trávit sám
a prožívat samoty mam.
S někým na chatce být
a pořádně si zašít.

Jen tak v rytmu deště
poslouchat rychle, ještě,
poté jazykem pohrát si ještě
a natlačit tam jehlu zas,ještě.
Za období plného deště
mě hezky mrazí v P místě
je to takové milé sviště
musím se tam přisát jak klíště
a nepustit se do konce deště.
Autor Michálek, 27.10.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí