Deštník

Deštník

Anotace: ...

Dešťové kapky
smáčely tvé vlasy,
co dělal bych,
vždyť smáčely mne taky.

Deštník jsem neměl,
zapoměl ho doma,
vím, to jsem neměl,
schoval by nás oba.
Autor Robert Thomas, 28.10.2006
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí