Všetkým láskam starým.

Všetkým láskam starým.

Anotace: .......

Všetkým láskam starým.

Pomalým krokom,
míňam cestu,
až na kraj sveta.

Klaniam sa prorokom,
klaniam sa miestu,
kde stretnem Teba.

Cestou srdce si kreslím,
perom dúhovým
na obláčik malý.

Po nociach nespím,
zo sna hovorím,
všetkým láskam starým.

Že už len Ty budeš moja.
Nech sa čerti berú,
kade im je dané.

Vzdám sa Ti bez boja,
mám ťa zaľúbenú,
srdiečko túlavé.
Autor solar1, 28.10.2006
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vyznání.Snad bude vyslyšeno.

28.10.2006 08:47:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí