Já pláču

Já pláču

Anotace: ...

Já pláču
potoky slz proudí,
nevím proč
se mi život hroutí.

Já pláču
neznám štěstí,
je to jako
kdybych dostal pěstí.

Já pláču
stojím na rozcestí,
znám pouze bolest.
Já pláču.
Autor Robert Thomas, 29.10.2006
Přečteno 415x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pláč je krásný
umí, odplaví
a zahojí
trápení ...

10.11.2006 10:26:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí