Řád světa

Řád světa

Anotace: Nebylo by na světě lépe kdyby se lidé řídili jednoduchými pravidly?, jež jsou dávno dány?

Nesnesu žádné prodlení
situace žádá řešení:
Která mě v noci promění?
Stačí jen chvilka potěšení
den i noc se rázem změní
za noc jen jedno propojení?
Tak v životě to běží
jen když sex sněží
a radlice pluží .
Málo ke štěstí lidem stačí
když je hormon tlačí
a morálka je nezatlačí.
Takoví se tedy mají
s každou si to rozdají
před vlastní ženou to utají
jen tak se prodají!

Budiž jim přáno,
co jim ale bylo dáno?
„Tam“ vše bude sečteno
vše krásné jim odebráno
nebude jim zatleskáno.
Řád je třeba ctít
nečestnost proklít.
Může to hezky znít
celou hospodu vypít
mnoha ženami projít
s klukama se o tom bavit.
Všichni ale v zemi budem hnít
takoví mohou o nebi jen snít
protože museli často zranit.
Zranit rychlým vnořením
a pak rychlým ujetím.
Neboť člověk duši má
a svět řád daný má!

Pohody je tu málo
i když desatero bylo dáno
tím mělo být vše řízeno
a vše uspokojeno.
Nikdo na pravidla nedbá
víra v dobro je slabá.
I já chvílemi váhám
ale vždy se srovnám
desatera se nezříkám
v srdci víru uhlídám.
Autor Michálek, 31.10.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...sic transit gloria mundi... aneb... my jsme byli to co jste vy, vy budete tím, čím jsme my (brňěnská kapucínská hrobka)... jen tak dál!

31.10.2006 11:34:00 | Gentleman v rubikové kostce

hm... myslím, že vím jak to myslíš :) pěkně, leč vcelku těžkopádně vystihnuto... :) 80%

31.10.2006 11:31:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí